портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні працівників та працівниці Донеччини навчаються ефективно працювати в умовах війни

Опубліковано 30 червня 2024 року, 19:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З 26 по 28 червня 2024 року пройшов  базовий тренінг програми «Молодіжний працівник»з Донецькою областю в форматі онлайн.

Мета програми: навчання спеціалістів державних установ та громадських організацій щодо формування та реалізації молодіжної політики в Україні.

У тренінгу   брали  участь 26 представників та представниць молодіжної сфери:  керівники молодіжних просторів та центрів, громадські діячи, представники молодіжних рад та органів самоврядування.

Ці дні були дуже насиченими різноманітними активностями. Адже говорили про молодіжну політику ,про  наявні законодавчі документи, дізналися про участь молоді у реалізації молодіжної роботи й молодіжної політики, проаналізували виклики, які протистоять перед молодіжними працівниками. З'ясували, хто такі молодіжний працівник та працівниця, які їх компетентності. Тренерки програми  структурували й подали великий обсяг інформації завдяки інтерактивним практичним вправам. Спираючись на це, учасники та учасниці змогли побачити, зрозуміти та обговорити свої помилки та сильні сторони як молодіжних працівників.

Під час тренінгу провели опитування серед молоді   для того, щоб визначити їхні потреби та проблеми, сформулювати чітку траєкторію руху в успішному розвитку молодіжної політики в своїх громадах.

Зараз учасники та учасниці  тренінгу готові впроваджувати набуті знання в роботу, щоб ще більше розуміти молодих людей, розкрити  їх потенціал, ідеї й прагнення.

Програма «Молодіжний працівник» впроваджується Всеукраїнським молодіжним центром,  Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні та управлінням  сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької ОДА.