портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні ради Донеччини продовжують роботу

Опубліковано 13 липня 2024 року, 15:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна зустрілася з представниками молодіжних рад Андріївської та Шахівської територіальних громад.

Під час зустрічей голови молодіжних рад презентували роботу, яку проводять у своїх громадах та поділилися планами на майбутнє. Так в Андріївській громаді молодь цікавилася досвідом молодіжних рад територіальних громад області та зосередила увагу на питаннях волонтерської діяльності, низької активності молоді та пошуку нових ідей.

У Шахівській громаді молодь поділилася досвідом співпраці з міжнародними організаціями, та розповіла про проєкти, які реалізуються у громаді. Зокрема молодь Шахівської громади на місці старого сміттєзвалища у 

с. Торецьке створила волейбольну площадку.

Лілія Золкіна зазначила: «Важливо, щоб ініціативи та ідеї молоді знаходили підтримку влади та мешканців громади і втілювались у життя. Зустрічі такого формату сприяють налагодженню діалогу між владою та молоддю, а також дають можливість молодим людям реалізувати свій потенціал на благо своїх громад та всієї України». Також вона розповіла про проєкти та заходи, які реалізуються на рівні області та запросила учасників молодіжних рад долучитися до конкурсу «Молода людина року», який відбудеться з нагоди відзначення Міжнародного дня молоді.