портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжний рух Донеччини набирає обертів

Опубліковано 30 вересня 2024 року, 15:53 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Двадцять молодих людей з обласної молодіжної ради та місцевих молодіжних рад Донеччини обговорили виклики, з якими доводиться стикатись в умовах воєнного стану.

Дискусія тривала в рамках робочої зустрічі за проєктом «Підтримка молодіжних рад Донецької області» програми «Посилення впровадження Молодіжної політики в м. Кривий Ріг, громадах Дніпропетровської та Донецької областей». На території Донецької області цей проєкт реалізує громадська організація «Заходи» за фінансової підтримки ЮНІСЕФ та уряду Німеччини.

Ментор проєкту Максим Бондаренко, голова правління Української асоціації молодіжних рад, голова Сумської молодіжної ради розповів, що протягом півроку планується посилення роботи Донецької обласної молодіжної ради через навчання її учасників.

Представники Донеччини говорили про те, що молодь Донеччини змушена евакуюватися до інших регіонів України та за кордон. Постає гостре питання залучення молоді до заходів у сфері молодіжної політики в Донецькій області.

Також під час зустрічі були визначені теми навчань, необхідних представникам молодіжних рад та графік проведення таких навчань.