портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині припинена діяльність незаконної АЗС

Опубліковано 19 березня 2021 року, 15:54

Сімнадцять перевірок АЗС було проведено на території Донецької області протягом поточного тижня, незаконна діяльність однієї з них припинена.

Донецька облдержадміністрація на доручення прем’єр-міністра Дениса Шмигаля активізувала роботу міжвідомчої регіональної групи щодо боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним. Вона здійснює перевірки об’єктів господарювання, які торгують паливно-мастильними матеріалами, виявляє об’єкти незаконної торгівлі підакцизними товарами та порушення під час торгівлі пальним.

На перевірених цього тижня автозаправних станціях виявлено 182 порушення, складено 6 адміністративних протоколів, а крім того вилучено 46,1 тон пального на суму 1243,6 тис. грн та обладнання вартістю 540 тис. грн.

Разом з тим, метою діяльності групи є легалізація та повернення до норм законів України діяльності підприємців, тому одночасно зі штрафними санкціями було оформлено 14 ліцензій на ведення господарчої діяльності.

Надалі спільними зусиллями облдержадміністрації та правоохоронних органів буде продовжена робота у боротьбі з нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним.