портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині багатодітні сім’ї отримали понад 6900 продуктових наборів

Опубліковано 08 липня 2020 року, 09:11 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Понад 6900 продуктових наборів з метою соціальної підтримки отримали багатодітні сім’ї, які проживають на підконтрольній українській владі території Донецької області. 

Міста обласного значення, райони, об’єднані територіальні громади Донецької області отримали субвенцію на надання натуральної допомоги у формі продуктових наборів з метою соціальної підтримки громадян, які проживають на підконтрольній українській владі території Донецької області,  на виконання розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації від 10 квітня 2020 року № 373/5-20. Всього було видано 6984 продуктових наборів 1480 багатодітним сім’ям.

Зокрема, у червні 2020 року спеціалістами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і комунального закладу «Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у місті Слов’янськ було здійснено адресну доставку продуктових наборів багатодітним сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку Слов’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Адресною доставкою продуктових наборів було охоплено 28 багатодітних сімей у яких виховується 108 дітей.