портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині для дітей, які мешкають на лінії зіткнення, проведено святкові розважальні заходи

Опубліковано 14 січня 2022 року, 15:10 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Низку святкових розважальних заходів для дітей та учнівської молоді  у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, провели обласні заклади позашкільної освіти під час зимових канікул. 

Для учнів шкіл  Світлодарська проведено новорічну розважальну програму «Назустріч зимовій казці». Ростові ляльки, веселі руханки, пісні та анімації зробили свято радісним і динамічним. 

Учням Благодатненського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ольгинської селищної територіальної громади представлено розважально-ігрову програму, під час якої діти переглянули новорічну виставу, власноруч виготовили святкові сувеніри для себе та своїх друзів, позмагалися у майстерності керування міні-автівками на імпровізованому дорожньому шляху. 

Учні закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  №13 Торецької військово-цивільної адміністрації взяли участь у ігровому шоу «Yalinka Party», танцювали та фотографувалися з казковими героями. 

Для учнів Луганської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації проведено туристсько-краєзнавчий новорічний квест «Сила у Єдності». Команди змагалися у вправах зі спортивного орієнтування, розробляли власні туристичні маршрути, випробували туристичне знаряддя.