портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині енергетики за добу відновили електропостачання 71 населеного пункту, аварійні бригади працюють ще у 19 населених пунктах

Опубліковано 18 червня 2021 року, 14:00

Аварійні бригади ДТЕК Донецькі електромережі за добу відновили електропостачання 71 населеного пункту Донецької області,  знеструмлених внаслідок негоди, роботи по відновленню електропостачання для мешканців ще 19 населених пунктів тривають.   

Зараз бригади ДТЕК Донецькі електромережі працюють в посиленому режимі та ліквідовують наслідки аварій, щоб якомога швидше відновити електропостачання 8 населених пунктів в Покровському районі, 5 - в Маріупольському, 3 – в Волноваському, 2 – в Бахмутському та 1 - в Краматорському районах.

 З початку тижня ДТЕК Донецькі електромережі відновив енергопостачання 153 населених пунктів.  Сьогодні в аварійно-відновлювальних роботах задіяні 94 ремонтних бригади, 69 одиниць техніки.   

Проведення аварійно-відновлювальних робіт ускладнюється грозами, сильним вітром і зливами, які з короткими перервами йшли весь тиждень. В таких умовах частину робіт неможливо виконувати через загрозу життю та здоров'ю співробітників компанії. У Маріуполі за ніч 17 червня випала місячна норма опадів. Попри складні погодні умови, фахівці компанії відновили роботу 19 трансформаторних підстанцій (ТП) в Приморському і 23 ТП в Кальміуському районах. Аварійно-відновлювальні роботи в Центральному та Лівобережному районах тривають. 

18 червня в Донецькій області зберігаються несприятливі погодні умови. За прогнозами синоптиків очікуються грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (1 рівень небезпеки, жовтий).


За матеріалами відділу з комунікацій ДТЕК Донецькі електромережі