портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька область взяла участь в міжнародному проєкті Ради Європи «Молодь за демократію в Україні»

Опубліковано 18 червня 2021 року, 13:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр,  як партнер проєкту Ради Європи  «Молодь за демократію в Україні», разом із представниками та представницями ще тринадцяти молодіжних центрів України взяв участь у навчанні на тренінг-семінарі з посилення молодіжної участі та громадської активності.

Учасники опрацювали посібники «Знак якості Ради Європи для молодіжних центрів», зокрема через аналіз застосування критеріїв Знака якості Ради Європи для своїх молодіжних центрів.

Навчання команд центрів відбувалося у межах третього етапу компоненту «Активізація молодіжних центрів та молодіжна робота». На попередніх етапах команди молодіжних центрів за експертної дослідницької підтримки проєкту здійснили за участю молодих людей аналіз стану  роботи в центрах та програм неформальної освіти з наголосом на громадській активності та можливостях для участі молоді.

Надалі проєкт надаватиме командам молодіжних центрів інституційну та освітню підтримку, а також тісно працюватиме з командами центрів для забезпечення підготовки проєктних ідей щодо вдосконалення роботи та принципів діяльності у молодіжних центрах, що засновані на посиленні молодіжної участі та громадської активності.

Проєкт «Молодь за демократію в Україні» реалізується у межах Плану дій Ради Європи для України на 2018–2022 роки та ґрунтується на попередньому досвіді та продуктивній двосторонній співпраці Ради Європи та Міністерства молоді та спорту України у межах Рамкової програми співробітництва в галузі молодіжної політики між Радою Європи та Міністерством молоді та спорту України на 2016-2020 роки.

Інші новини за темою