портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Реалізовано онлайн-проєкт для молоді «ВПОраємося разом»

Опубліковано 16 вересня 2022 року, 17:18

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів Донецької облдержадміністрації реалізував онлайн-проєкт для молоді «ВПОраємося разом». 

Продовж 5 зустрічей учасники з-поміж молоді долучилися до освітніх онлайн-зустрічей, під час яких було висвітлено теми: із визначення самоідентичності, з протидії дискримінації, стереотипам та конфліктам, соціальної згуртованості, протидії мови ворожнечі, отримали знання з проєктного менеджменту та отримали можливість написати власний проєкт, який може допомогти молоді вже самим впливати на проблеми в суспільстві. 

В рамках проєкту зокрема передбачається молоді ВПО долучитися до арт-терапії на базі молодіжних центрів у м. Вінниця та м. Кропивницький, де молодь матиме можливість покращити  свій психоемоційний стан завдяки творчості та професійній підтримці психологів центру. 

Проєкт реалізується та впроваджується з метою отримання молоддю знань та практичних навичок щодо розуміння самоідентичності, позитивного сприйняття відмінностей у молодіжному середовищі, отримати навички групової взаємодії, активного слухання, навчитися висловлювати свої думки, аналізувати, робити висновки, досягати компромісів, розуміти причини виникнення та способи вирішення конфліктів, попередження стереотипів та упереджень, розвинути культуру спілкування на основі порозуміння та антидискримінації, отримати можливість створення дієвого спільного продукту для згуртованості молоді та налагодили взаємодію і порозуміння між собою у спільному молодіжному середовищі під час спільної участі в офлайн майстернях арт-терапії, що сприятиме інтеграції молоді з-поміж ВПО та молоді Кропивницького і Вінниці. 

Проєкт втілюється у співпраці з ГО «Молодіжний центр Кіровоградської області» за підтримки House of Europe, Британської Ради в Україні, ГО «Місто активних громадян»

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів Донецької облдержадміністрації 

Інші новини за темою