портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко: Очільникам громад потрібно активніше й доступніше пояснювати людям необхідність виїзду у більш безпечні місця України

Опубліковано 16 вересня 2022 року, 16:54

Безпекову та гуманітарну ситуацію, що склалася на Донеччині, сьогодні обговорив на нараді з керівництвом обласної військової адміністрації, територіальних громад та військових адміністрацій начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

- Акцентував увагу на необхідності дотримання правил переміщення спеціальної техніки, а також заборони на ввіз та реалізацію алкоголю. Контроль за цим проводиться постійно й жодних послаблень не буде! - розповів про нараду очільник області на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук". - Окремо зупинилися на питаннях проведення стабілізаційних заходів у звільнених населених пунктах, а також проблемах, пов'язаних із підготовкою та проходженням опалювального сезону. 

Павло Кириленко вкотре наголосив на необхідності активізації процесу евакуації населення,  оскільки безпекова складова залишається вкрай напруженою: "Ворог обирає місця скупчення людей,   великі будівлі й застосовує по ним реактивну артилерію та ракети. Руйнування, нанесені росіянами інфраструктурі нашої області, величезні. Та найстрашніше те, що щодня російські окупанти вбивають та калічать цивільних. Тому очільникам громад потрібно активніше й доступніше пояснювати людям необхідність виїзду у більш безпечні місця України".

- Донеччина залишається однією з тих областей, де точаться запеклі бойові дії, тому наш обов'язок - забезпечити військовим усю необхідну допомогу з оборони області та зберегти життя і здоров'я людей, - наголошує очільник області.

Інші новини за темою