портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Дніпрі працює «СпівДія-хаб» - Донецька область»

Опубліковано 16 вересня 2022 року, 16:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

14 вересня «СпівДія-хаб» - Донецька область» відвідали Радник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ірина Верігіна, заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна та представник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Дніпропетровській області Тетяна Кокшарова.

Міністерство молоді та спорту України спільно з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством розвитку громад та територій України запустили платформу гуманітарної допомоги цивільному населенню «СпівДія».

«СвіДія-хаб» здійснює роботу і для мешканців Донецької області. Хаб функціонує за підтримки Дніпровської міської ради, Донецької облдержадміністрації, управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру. Головний офіс «СпівДія-хаб» - Донецька область» знаходиться у м. Дніпро на базі Дніпровського міського молодіжного центру.

На сьогодні до хабу надійшло більше 70 тисяч заявок (70652), відправлено 16936 боксів із гуманітарною допомогою. Це заявки на отримання продуктових та гігієнічних наборів. Після формування посилки централізовано доставляються до територіальних громад області.

Звернутися по допомогу можна за телефоном гарячої лінії 1545.

Також працює телефон гарячої лінії психологічної допомоги «СпівДія-хаб» - Донецька область»  - 0994317437. За період роботи на гарячу лінію психологічної допомоги звернулось понад 500 осіб.

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації