портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко здійснив робочу поїздку до Селидівської громади

Опубліковано 01 лютого 2023 року, 19:14

Сьогодні під час робочої поїздки до Селидівської громади начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко відвідав медичні заклади, які продовжують надавати допомогу людям навіть в умовах війни; пункти незламності, укриття, центри роздачі гуманітарної допомоги. 

До широкомасштабного вторгнення тут проживало понад 38 тисяч людей, зараз залишається близько 18 тисяч. Громада  розташована у відносному тилу. Тому має бути готова у тому числі й до прийому переселенців, зокрема, із сусідніх міст - Курахового,  Вугледара, які наразі перебувають під  постійним ворожим вогнем. 

Павло Кириленко зустрівся з представниками громад, обговорили низку проблемних питань, зокрема, водо- та  газозабезпечення населених пунктів. Він озвучив варіанти, які нині опрацьовуються місцевою і обласною владою щодо води. 

"Стосовно газу готового узгодженого рішення поки що немає: газогін може бути відремонтований лише тоді, коли буде відсунена лінія фронту, зараз ремонтні роботи неможливі - з огляду на активні бойові дії, які точаться на території, де він проходить", - зазначив очільник області.

Також Павло Кириленко відповів і на питання щодо призову на військову службу, підкресливши: "Дякую усім, хто вже став на захист нашої землі, і тим, хто готовий це робити". 

- Обласна військова адміністрація робить все для організації максимально ефективного захисту області, а також для того, щоб усі українські захисники та їхні родини постійно відчували нашу допомогу та підтримку, - наголошує очільник області. - Впевнений: переможемо! Докладаємо для цього максимум зусиль.

Інші новини за темою