портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У День молоді донеччани зустрічались з міністром та Президентом і отримували подяки

Опубліковано 13 серпня 2022 року, 21:18 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

12 серпня 2022 року у Міжнародний день молоді активна молодь Донеччини взяла участь у зустрічах із Президентом України Володимиром Зеленським та Міністром молоді та спорту України Вадимом Гутцайтом. 

На зустрічі з Президентом були присутні представники молодіжної спільноти України та міжнародних молодіжних організацій, молоді науковці, військові та спортсмени, серед яких і голова молодіжної ради Маріуполя Аліна Козицька. 

Володимир Зеленський привітав учасників зустрічі з Днем молоді, який вперше відзначається в Україні в Міжнародний день молоді 12 серпня. «Ми пишаємося тим, що в нас така активна, прогресивна та патріотична молодь. Це – наше майбутнє», – наголосив Глава держави.

На зустрічі із Міністром молоді та спорту України Вадимом Гутцайтом Донецьку область представляли Ольга Дзержинська, голова молодіжної ради при Донецькій облдержадміністрації, та Юрій Давиденко, голова громадської організації «Заходи»  м. Маріуполь.

Міністр подякував молоді за потужну боротьбу на всіх фронтах, яка наближає найголовнішу перемогу України: «Ви вже показали всьому світові як відстоюєте цінності демократії та свободи. Ви є змінотворцями нашої країни». 

Крім того, Вадим Гутцайт відзначив молодих людей, які зараз волонтерять, та особливо — молодь, яка боронить Батьківщину на передовій.

Міністр молоді та спорту України нагородив представників молоді відомчими відзнаками за вагомий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Україні, національно-патріотичне виховання, активну громадську діяльність, відданість справі та з нагоди Дня молоді. Серед нагороджених, зокрема, і представники Донецької області.

Також у День молоді подяки від Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації отримали молодіжні працівники Дніпропетровщини, які допомагають та активно співпрацюють із представниками Донеччини у межах роботи «Співдія-хабу», який  працює для мешканців Донецької області. Хаб функціонує за підтримки Дніпровської міської ради та Донецької облдержадміністрації. Головний офіс «Співдія-хаб» - Донецька область знаходиться у м. Дніпро на базі Дніпровського міського молодіжного центру. Подяки вручила заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна.

«Наша молодь вже давно визначила для себе напрямок руху у майбутньому — європейські цінності, демократія, свобода, розвиток та прогрес — і продовжує йти цим шляхом навіть через війну та безліч інших перешкод»,- зазначила Юлія Костюніна.







Інші новини за темою