портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тріумф збірної Донеччини: у Дніпрі влаштували футбольний турнір для місцевої молоді та переселенців

Опубліковано 14 серпня 2022 року, 21:27 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

До Дня молоді у Дніпрі провели футбольний турнір. За кубок  боролися чотири команди. Це молодь з Дніпропетровщини, а також переселенці з Донеччини, Луганщини та Харківщини. Підтримали команду Донецької області під час працівники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання та управління фізкультури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також мешканці нашої області, які зараз перебувають у Дніпрі. 

«Ми вирішили влаштувати такий молодіжний турнір,  щоб подарувати молоді позитивні емоції. Бо більшість з гравців сьогодні не мають можливості відволіктись від суворої дійсності. Тим паче, більшість із команд ще ні разу не бачились під час війни. Тож ми постарались зробити все, аби молодь відволіклась та на хвилинку змогла забути про війну», - зазначив голова Молодіжної ради Дніпра Рафаель Кіжнер. 

До збірної команди Донеччини ввійшли хлопці з Маріуполя, Краматорська та Слов’янська. 

Команда Донецької область виборола першість у турнірі. Вона перемогла, забивши 9 голів. Усіх учасників нагородили медалями та грамотами, а наша команда отримала переможний кубок.

«Усі чотири команди змагались приблизно на одному рівні. Є досвідчені футболісти. І видно, що всі скучили за футболом. Радує, що Дніпро - це сьогодні центр футболу, бо особисто я за 10 днів тут вже третій раз на подібних змаганнях. Я дуже радий, що є такі заходи, і діти, які були виховані футболом, мають змогу відпочити морально», - зазначив тренер команди Донеччини Олександр Косевич.

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

Інші новини за темою