портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Пам`ятай про Крути: Для молоді Донеччини проведено інформаційно-просвітницький захід

Опубліковано 29 січня 2023 року, 17:34 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Для молоді Донеччини було проведено інформаційно-просвітницький захід до дня вшанування Героїв бою під Крутами

29 січня вся Україна вшановує пам’ять Героїв бою під Крутами. Цей день став для Українського народу символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Цього дня 29 січня для молоді Донеччини відбувся інформаційно-просвітницький захід «Бій під Крутами. Як це було» в якому взяли  участь молодь та молодіжні центри. Захід проходив одразу у двох площинах — онлайн і офлайн у м. Вінниця. А організував його Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Учасники отримали історичну довідку про бій під Крутами, подивилися фільм “Крути 1918” та обговорили тогочасні події через призму сьогоденної війни, оцінили значущість молодіжного руху та вплив молоді у боротьбі за незалежність України.

Як зазначили учасники з Донеччини у студії Вінниці “Це дуже важка історія, про намагання, про біль, про втрату, але так важливо про це говорити зараз, так важливо показувати, що молодь сильна і саме від неї залежить наше сьогодення”

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Інші новини за темою