портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили питання зайнятості неповнолітніх

Опубліковано 10 червня 2021 року, 16:11 , Донецький обласний центр зайнятості

Засідання обласної комісії з питань забезпечення гарантій зайнятості неповнолітніх, в їх числі дітей-сиріт і дітей, які позбавлені батьківського піклування,  відбулось під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної сьогодні, 10 червня.

У засіданні також взяли участь представники Головного управління Держпраці у Донецькій області, департаментів Донецької облдержадміністрації та Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Під час обговорення були розглянуті питання кар’єрного консультування неповнолітніх, їх професійної орієнтації, захист прав та профілактика скоєння правопорушень неповнолітніми. Також учасники зустрічі обговорили заходи, які планується провести у Донецькій області до Всесвітнього дня боротьби з дитячою працею.

За підсумками обговорення прийнято рішення щодо подальшої співпраці місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій з питань забезпечення зайнятості неповнолітніх.