портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили співпрацю між роботодавцями, профспілками та владою

Опубліковано 18 червня 2021 року, 11:51

Засідання Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради відбулось сьогодні у Краматорську за участю представників Донецької облдержадміністрації, Спільного представницького органу репрезентативних професійних спілок Донецької області та Об’єднання організацій роботодавців Донецької області.

Головними темами зустрічі стали звіт про виконання тристоронньої Територіальної угоди за 2020 рік та обговорення стану підготовки закладів для оздоровлення дітей у 2021 році.

«Як ви всі пам’ятаєте, наприкінці 2019 року за результатами переговорів, консультацій та узгоджень облдержадміністрацією з представницьким органом репрезентативних професійних спілок Донецької області і об’єднанням «Організація роботодавців Донецької області» була укладена територіальна угода на 2019-2021 роки. За результатами роботи сьогодні розглянуто ті напрацювання та досягнення, що були здобуті. У лютому поточного року головування Територіальної тристоронньої групи у соціально-економічній раді в порядку ротації перейшло до сторони профспілок. Тому ми сподіваємось на продовження конструктивного діалогу між сторонами та подальшу співпрацю», - наголосив голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

За результатами обговорень реалізація Територіальної угоди у 2020 році визнана задовільною, а інформація про стан підготовки закладів оздоровлення дітей прийняті учасниками до відома.