портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили стан справ у Слов'янській та Миколаївській громадах

Опубліковано 29 серпня 2023 року, 18:23

Під час робочої поїздки заступника голови Донецької облдержадміністрації Максима Сандиги відбулось обговорення проблемних питань та перспектив розвитку Слов'янської та Миколаївської громад Краматорського району. Зокрема, говорили простан виконання бюджетів, надання медичних, освітніх та соціальних послуг населенню, соціальний захист учасників бойових дій та подолання наслідків збройної агресії російської федерації. Участь у обговоренні взяли начальник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях, заступник начальника військової адміністрації Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскурін, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков та представники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Вадим Лях доповів про готовність систем оповіщення громади про ракетну небезпеку та стихійні лиха, а також про стан укриттів на території громади. Також розглянули питання роботи житлово-комунального господарства. 

Значну увагу приділили готовності  громад до проходження осінньо-зимового періоду та готовність систем критичної інфраструктури до надзвичайних ситуацій. 

Окремо розглянули питання впровадження інформатизації у роботу органів місцевого самоврядування громади.