портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили стан справ у Торецькій та Світлодарській громадах

Опубліковано 15 серпня 2023 року, 15:51

Під час робочої поїздки заступника голови Донецької облдержадміністрації Дениса Клюшникова відбулось обговорення проблемних питань та перспектив розвитку територіальних громад Донецької області. Зокрема, говорили про ситуацію у Торецькій та Світлодарській громадах. Участь у обговоренні взяли начальники військових адміністрацій громад, Бахмутської військової районної адміністрації та структурних підрозділів ОДА.

Начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик доповів про стан систем водопостачання та шляхи вирішення проблеми забезпечення водою мешканців громади, а також про стан укриттів на території громади. Начальник Світлодарської міської військової адміністрації Олександр Гордінко розповів про стан справ у сфері соціального захисту, зокрема про соціальний захист учасників бойових дій, а також про підготовку до нового навчального року в евакуйованих навчальних закладах.

Під час обговорення також були розглянуті питання виконання бюджетів громад, стан справ у промисловості та сільському господарстві, розвитку культури та інформаційної політики.