портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині обговорили стан виконання регіонального стратегічного плану дій з реформування системи інституційного догляду і виховання дітей

Опубліковано 04 лютого 2020 року, 18:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулося засідання координаційної ради у справах дітей при облдержадміністрації. Під час засідання були розглянуті питання щодо стану виконання регіонального стратегічного плану дій з реформування системи інституційного догляду і виховання дітей в Донецькій області на 2018-2026 роки. Доповідачем виступила начальник служби у справах дітей Наталія Тимофеєва. Також присутні розглянули проблемні питання та пріоритетні напрямки роботи у 2020 році.

«Турбота щодо виховання дітей в Донецькій області є пріоритетним напрямком роботи. Ми будемо максимально дотримуватися регіонального стратегічного плану, щоб покращити процес виховання дітей та вирішити всі проблеми, що стосуються реформування системи», - зазначила Юлія Костюніна.

Протягом засідання члени комісії розглянули усі надані пропозиції та внесли корективи у опрацювання регіонального стратегічного плану дій.