портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині підбили підсумки проєкту з підвищення обізнаності вразливого населення щодо безпечної міграції та протидії торгівлі людьми

Опубліковано 25 лютого 2021 року, 17:10 , Донецький обласний центр зайнятості

Підсумки проєкту «Підвищення обізнаності вразливого населення Донецької області щодо безпечної міграції та працевлаштування» підбили під час робочої зустрічі з представниками правозахисної організації «Егіда-Запоріжжя» у Донецькому обласному центрі сьогодні, 25 лютого. 

В рамках реалізації проєкту, який впроваджено за підтримки Агенції ООН по міграції,  навчання в якості тренерів пройшли 29 фахівців міських та районних центрів зайнятості Донецької області. Окрім цього, превентивною роботою з протидії торгівлі людьми та безпечного працевлаштування охоплено більш ніж 1000 осіб, які перебувають на обліку в центрах зайнятості Донеччини.

Завдяки проведенню низки навчальних та просвітницьких заходів вдалося досягти підвищення рівня обізнаності клієнтів Донецької обласної служби зайнятості щодо безпечної міграції та протидії торгівлі людьми.

Під час зустрічі представники правозахисної організації «Егіда-Запоріжжя» вручили подяку Донецькому обласному центру зайнятості за активну співпрацю в реалізації проєкту «Підвищення обізнаності вразливого населення Донецької області щодо безпечної міграції та працевлаштування».