портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині погасили нову марку воєнного часу, дизайн якої розробили діти з Сіверська

Опубліковано 29 червня 2023 року, 16:54

Сьогодні на Донеччині погасили нову марку воєнного часу. Серед тих, хто брав участь у цьому філателістично-патріотичному заході - начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, керівник Донецької дирекції Укрпошти Вадим Шестопалов, заступники голови облдержадміністрації Денис Клюшников  та Вадим Філашкін,  начальник Бахмутської районної військової адміністрації Сергій Кальян, начальник Сіверської міської військової адміністрації Олексій Воробйов. 

- Символічно, що дизайн цієї марки розробили діти з Сіверська, який майже кожного дня страждає від ворожих обстрілів. Це – символ надії і майбутнього відродження. Хоча зараз усі діти громади евакуйовані, вони люблять своє місто, тож наша задача – захищати його та зберегти для майбутніх поколінь, - зазначив Павло Кириленко. - Поділяю думку пана Вадима: ця марка є унікальною як за зовнішнім виглядом, так і за змістом, який вона несе.

Очільник області подякував українським захисникам, завдяки яким можливо підтримувати життя у тилу, а також Укрпошті, яка, попри воєнні дії, продовжує доставляти листи, вантажі та пенсії майже по всій Україні.