портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко обговорив безпекову ситуацію в області із виконувачем обов’язків голови Нацполіції Іваном Вигівським та керівником поліції Донеччини Русланом Осипенком

Опубліковано 29 червня 2023 року, 17:17

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко обговорив сьогодні безпекову ситуацію в області із виконувачем обов’язків голови Нацполіції Іваном Вигівським та керівником поліції Донеччини Русланом Осипенком,  заступниками голови облдержадміністрації Денисом Клюшниковим  та Вадимом Філашкіним. 

На зустрічі розглянули основні напрямки роботи поліції в області, зокрема розкриття і превенція злочинів. Особливу увагу звернули на воєнну ситуацію в нашому регіоні.

- Вдячний усім поліціянтам, які продовжують нести службу в області, не дивлячись на всю складність ситуації. Від вас залежить порятунок життів наших громадян у місіях з евакуації, дотримання законності у громадах та спокій мешканців області. Ви перші фіксуєте наслідки ворожих обстрілів та надаєте допомогу постраждалим. А у деокупованих громадах саме офіцери поліції часто є символом української влади, - наголосив Павло Кириленко.

Очільник області також зазначив, що започаткований на Донеччині проєкт з евакуації населення з прифронтових зон «Білі янголи» успішно впроваджений в інших областях України, де зараз ведуться бойові дії.

Також під час робочої поїздки були оглянуті оборонні споруди – все побудоване з урахування досвіду бойових дій та відповідає вимогам сучасної війни.