портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині поліцейські офіцери громад отримали ключі від дев’яти нових Renault Duster

Опубліковано 09 лютого 2021 року, 16:54

Поліцейські офіцери громад отримали дев’ять нових кросоверів Renault Duster. Передача службового транспорту відбулася сьогодні, 9 лютого, у Краматорську.

«Поліцейський офіцер громади» – це проєкт, покликаний зробити життя у громадах безпечнішим і покращити взаємодію між правоохоронним органами, органами влади та громадськістю. У рамках проєкту службові автомобілі отримали Лиманська, Шахівська, Черкаська, Олександрівська, Ольгінська, Миколаївська об’єднані територіальні громади. Придбання автомобілів здійснюється за допомоги Посольства США в Україні у рамках міжнародної технічної допомоги.

«Донецька облдержадміністрація підтримувала, підтримує і буде підтримувати правоохоронні органи. Безпосередньо я і  вся облдержадміністрація дуже добре розуміємо, що оснащення та створення належних умов праці органів поліції  - важлива складова безпеки кожного громадянина і в цілому безпеки громади. Навіть в умовах війни безпека мирного населення є у пріоритеті», - наголосив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко. 

Також у заході взяли участь заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін та начальник ГУНП в Донецькій області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин.

Загалом Донецька область стала дев’ятою областю, яка вступила в реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади». Після неї долучилися ще 10 областей.

Наразі на Донеччині  вже 8 громад мають свого поліцейського офіцера і відчули дієвість цієї програми.  У кожній територіальній громаді, де  працюють поліцейські офіцери громади, вже створено поліцейські станції. Всі вони належним чином укомплектовані й там можуть надавати послуги не тільки поліцейські, але й служба з надзвичайних ситуацій, медики тощо.