портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині повернули світло в оселі 5,1 тисяч родин у 14 населених пунктах, знеструмлених через обстріли

Опубліковано 21 липня 2022 року, 14:14

Знову зі світлом понад 5 тисяч родин у 14 населених пунктах Донецької області. Фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося потрапити до ряду місць пошкоджень мереж та відремонтувати їх попри ситуацію в регіоні. Енергетики продовжують відновлювати мережі, щойно це стає можливим. 

Протягом доби спеціалісти змогли повністю чи частково повернути електроживлення до 14 сіл та містечок Донеччини. Знову отримують електропостачання 5 139 домогосподарств у Краматорському, Покровському та Бахмутському районах.

Зокрема, понад половина відновлень – у Бахмутській громаді, що вже практично постійно перебуває під обстрілами. Завдяки праці енергетиків 2,7 тисяч родин цієї громади, знеструмлених учора та напередодні, знову зі світлом. Окрім того, фахівці енергокомпанії працювали над відновленням електроживлення у Слов’янській, Селидівській, Мар’їнській, Торецькій, Костянтинівській та Авдіївській громадах.

Поки що без світла 320 населених пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський.