портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині проінспектували медичні заклади, у яких хворі на коронавірус будуть проходити лікування, а також установи для осіб, направлених на обсервацію

Опубліковано 13 березня 2020 року, 17:45 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

Сьогодні, 13 березня з метою налагодження взаємодії, визначення стану готовності медичних закладів, що визначені для надання допомоги особам з підозрою на коронавірусну інфекцію, начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін та начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області Микола Семенишин проінспектували заклади та установи у Мирнограді, Селидовому, Костянтинівці та Святогірську.

В ході перевірки було налагоджено взаємодію та вивчено стан готовності об’єктів у Мирнограді та Костянтинівці, які, за необхідністю, надаватимуть медичну допомогу особам хворих на коронавірус COVID-19. Також, перевірено об’єкти, що визначені для осіб, направлених на обсервацію у Селидовому та Святогірську.

“Наразі головне завдання - забезпечити належний рівень безпеки людей, які, можливо, будуть знаходитися у місцях обсервації та лікувальних закладах”, - зауважив начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін.

Нагадаємо, згідно постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» з 12 березня на усій території України оголошено карантин.

В рамках заходів, направлених на запобігання розповсюдження вірусу, на території Донецькій області визначені лікарні, у яких хворі на коронавірус будуть проходити лікування та визначені місця розміщення осіб, направлених на карантин та обсервацію.