портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна відвідала дитячі будинки Донецької області

Опубліковано 13 березня 2020 року, 17:10 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

13 березня до вихованців Краматорського навчально-реабілітаційного центру «Гайок», дитячого будинку «Антошка» та Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 завітали гості: заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Байдаченко, начальник Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва штабу Об’єднаних сил м. Краматорськ полковник Андрій Корабельський, начальник групи з питань гуманітарної допомоги Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва штабу Об’єднаних сил м Краматорськ лейтенант Валерія Тюріна, офіцер з координації протимінної діяльності Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва штабу Об’єднаних сил, працівник ЗСУ Лариса Родченко.

У «Гайку»  щирими усмішками зустрічали гостей діти, які виховуються та проходять реабілітацію, а саме діти з особливими освітніми потребами.

Зустріч була переповнена радістю, гарним настроєм, щирістю та теплом. Головною перлиною заходу став флешмоб, під час якого діти потішили гостей своїми талантами, а дорослі у свою чергу вручили дітям подарунки.

У Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 працівниками навчального закладу створюються такі умови проживання, навчання і виховання, щоб дитина почувалася як у родинному колі, відчувала любов і захист з боку дорослих.

У спеціально обладнаних майстернях трудового навчання учителі надають школярам можливість отримати необхідні теоретичні знання та практичні вміння, якими вони зможуть користуватись у своїй виробничій діяльності.

Гості були приємно здивовані талантами дітей, а також художніми виробами, створеними руками учнів.

Юлія Костюніна наголосила, що доброта і педагогічна майстерність працівників закладів перетворюють кожен день для вихованців на дні радості та щастя.

Військові зауважили, що робота працівників закладів освіти вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до дітей. Виховання - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє.

Щасливі усмішки дітей - гарний знак того, що зустріч була вдалою.