портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині пройшов масштабний онлайновий тур центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

Опубліковано 18 червня 2021 року, 15:55 , Донецький обласний центр зайнятості

Інформаційний онлайновий тур центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості «Професійна мобільність – ключ до успіху», організатором якого виступив Донецький обласний центр зайнятості,  відбувся сьогодні, 18 червня.  

 Віртуальне турне було присвячено 25-й річниці Дня Конституції України.

Онлайновий екскурс пройшов у форматі відеоконференції на платформі ZOOM та одночасно транслювався на офіційній сторінці служби зайнятості Донеччини у Facebook.

Під час відеоконференції представники центрів професійно-технічної освіти Харківської, Рівненської, Одеської та Донецької областей розповіли про свою діяльність. Присутні дізналися про професії, які можна опанувати у ЦПТО, матеріально-технічну базу кожного центру, умови проживання під час навчання тощо.

В онлайновому турне взяли участь понад 1000 клієнтів Донецької обласної служби зайнятості. Окрім цього, до онлайн-трансляції, яка проводилась на офіційній сторінці ДОСЗ у Facebook, долучилося ще майже 5000 глядачів. Кожен учасник мав можливість поставити запитання та отримати відповіді від кваліфікованих спеціалістів.