портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині пройшов шестиденний семінар для тренерів програми «PROнавички майбутнього»

Опубліковано 30 листопада 2020 року, 17:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Шестиденний семінар для тренерів програми «PROнавички майбутнього», розроблений UNFPA України за підтримки Міністерства освіти й науки в Україні, провели Донецький обласний дитячо-молодіжний центр у співпраці з фондом ООН у галузі народонаселення. 

До участі було запрошено керівників молодіжних центрів, вчителів та методистів із Донецької, Луганської та Запорізької областей для подальшої реалізації проєкту серед молоді.

Упродовж робочого тижня спеціалісти навчалися формувати в молоді надпрофесійні навички XXI століття, пов’язані із творчим і критичним мисленням, усвідомленням майбутнього, вмінням створювати індивідуальні й колективні стратегії дії, на розвиток співтворчості, кроскультурності, миротворчості.

Для подальшої роботи тренерам була надана вся необхідна інформаційна, практична та методична допомога.

Організатори вжили всі необхідні санітарні та протиепідемічні заходи (відповідно до офіційних рекомендацій Уряду) для забезпечення безпеки учасників під час проведення навчання. Їх дотримання вимагалося також від кожного учасника тренінгу.