портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: на Донеччині вже відновлено 10 мостів, відновлення ще трьох завершиться до кінця року

Опубліковано 30 листопада 2020 року, 17:37

Десять мостів державного та місцевого значення вже відновлено у Донецькій області, відновлення ще трьох завершиться у грудні.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Роботи ідуть із випередженням графіка, але із дотриманням усіх технологічних вимог. Будівельники запевняють, що мости прослужать 30-50 і більше років, бо будуються вони із використанням сучасних технологій.

Павло Кириленко зазначив, що вдосконалення транспортної інфраструктури - одна з пріоритетних задач, яку вирішує область. Значний обсяг роботи у цьому напрямку робимо в рамках президентської програми «Велике будівництво».

«Окрім мостів, в рамках «Великого будівництва» було відновлено також понад триста кілометрів доріг. Всюди ремонт здійснювався з використанням якісних матеріалів та зі строгим дотриманням будівельних норм, щоб у найближчі роки цим дорогам не знадобився навіть ямковий ремонт.  За обіцянками будівельників, капітальний ремонт дорогам буде потрібен тільки через 11 років», - написав очільник області.