портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині розпочав роботу форум «Схід можливостей»

Опубліковано 15 грудня 2020 року, 10:30

Форум «Схід можливостей» розпочав свою роботу у Краматорську сьогодні, 15 грудня.

Організатором форуму виступило міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Захід проходить у рамках проєкту Демократичне врядування у Східній Україні (DG East) USAID Ukraine - USAID Україна за фінансової та технічної підтримки Агентства США міжнародного розвитку (USAID).

Метою форуму  є інформування мешканців Донеччини і Луганщини про найбільш успішні проєкти, які були реалізовані в Донецькій та Луганській областях протягом останнього часу за підтримки донорських організацій, налагодження взаємодії з представниками місцевих громад, які живуть на підконтрольній території, спілкування з мешканцями областей та з керівниками територіальних громад Донецької області, Луганської області.

 Заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ігор Яременко, відкриваючи роботу форуму,  зазначив, що сьогодні учасників заходу очікує плідне спілкування. 

«Сподіваюся, що сьогодні ви отримаєте відповіді на  питання, що було зроблено протягом останнього часу. А нам є, про що говорити. Буквально місяць тому було відкрито КПВВ у Щасті, збудоване з нуля. Завтра ми плануємо відкрити нову сервісну зону на КПВВ «Новотроїцьке».  Це те, що звичайні люди бачитимуть, перетинаючи лінію розмежування. Бачитимуть, яка цивілізована, абсолютно  прекрасна та щира Україна їх чекає тут, на контрольованій території. Ми також будемо говорити про майбутнє – ті плани, які нас очікують на наступний рік, виклики, їх також буде немало, і як з ними упоратися», - сказав заступник міністра. 

Він також закликав учасників форуму  говорити про проблеми, які існують, і шукати разом відповіді на ці питання. 

 Онлайн-трансляція форуму відбувається на сайті та YouTube-каналі Антикризового медіа-центру, на сайті, в прямому ефірі в кабельних мережах та на супутнику телеканалу Донеччина ТV.