портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині створено Регіональну робочу групу з виявлення та моніторингу надавачів соціальних послуг недержавного сектору

Опубліковано 01 лютого 2021 року, 13:40 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У Донецькій області проводяться заходи з метою недопущення ситуації, яка склалася 21 січня у приватному закладі для громадян похилого віку в Харкові.    

Утворена  Регіональна робоча група з виявлення та моніторингу надавачів соціальних послуг недержавного сектору з метою виявлення приватних закладів, які надають послуги особам похилого віку і особам з інвалідністю.

Структурними підрозділами Донецької облдержадміністрації розпочато проведення моніторингу надання соціальних послуг стаціонарними закладами підопічним психоневрологічних інтернатів, будинків-інтернатів для громадян похилого віку, відділень стаціонарного догляду територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), центрів надання соціальних послуг.

Нагадаємо, у Харкові 21 січня у двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа, яка призвела до людських жертв. 

Інші новини за темою