портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині тривають роботи з усунення недоліків з пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей

Опубліковано 08 лютого 2021 року, 17:00

У Донецькій області реалізується програма посилення протипожежного захисту на об’єктах з масовим перебуванням людей. Про це під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області розповів директор департаменту цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко.

«Минулого року після тих страшних подій, які трапилися в Одесі, у нас по всій області були проведені перевірки на усіх об’єктах масового скупчення людей.  Туди увійшли об’єкти і охорони здоров’я, і освіти, і соціального захисту, і об’єкти культури.  Усього було проведено понад 1300 перевірок. Недоліки були виявлені у великому обсязі. Потрібна була велика сума на усунення усіх цих недоліків, тому програму по усуненню недоліків розподілили на 2020-2022 роки», -  повідомив він.   

Ігор Бойко зазначив, що першою чергою були звільнені пожежні проходи для евакуації населення, поновлені вогнегасники тощо.  Ці роботи дозволили на сьогодні усунути 32% від  всіх виявлених недоліків. «Роботи тривають, на жаль, не такими темпами, як хотілось би», -  сказав він.