портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбулась нарада освітян, присвячена перспективам і розвитку галузі в 2024 році

Опубліковано 27 січня 2024 року, 15:38 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У Слов’янську 26 січня відбулась робоча нарада під головуванням директора департаменту освіти і науки Донецької ОВА Тетяни Сідашевої за участю радника патронатної служби голови облдержадміністрації Тамари Лук’янчук з керівниками органів управлінь освіти Слов’янської, Святогірської, Лиманської та Черкаської територіальних громад.

 У ході наради було розглянуто актуальні питання щодо стану освіти та перспектив її розвитку у 2024 році в громадах, зокрема, організація освітнього процесу в умовах воєнного стану, охоплення освітніми послугами дітей, що залишаються на території громад, створення безпечного освітнього середовища, облаштування найпростіших укритів. 

Під час наради Тетяна Сідашева звернула увагу на основні виклики, що постають перед освітянами, спільно з керівниками органів управління освітою  визначили пріоритетні завдання - формування ефективної мережі в умовах воєнного стану та перспективне бачення питань розвитку освіти. 

Директор департаменту освіти і науки наголосила на необхідності своєчасного планування  робіт щодо приведення об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти в готовність до використання за призначенням. 

За підсумками наради прийнято відповідні рішення, надано доручення про організацію роботи з облаштування укриттів, окреслені завдання для збільшення ефективності роботи.