портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Опанувати знання під час дистанційного навчання на Донеччині допомагають освітні консультаційні пункти

Опубліковано 27 січня 2024 року, 18:22 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

26 січня під час робочої поїздки до міста  Слов’янська  директор департаменту освіти і науки ОДА Тетяна Сідашева та радник патронатної служби голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук відвідали освітній консультаційний пункт, у якому надаються освітні послуги дітям, що залишаються на території  Слов’янської громади. 

Опанувати знання під час дистанційного навчання важко, а особливо  учням початкової школи. На базі освітнього консультаційного пункту організовано консультації для учнів першого класу, які проводить учитель початкових класів Вадим Анциферов. Під час візиту представники облдержадміністрації поспілкувались з учнями та педагогами на консультаційних заняттях з математики для учнів третього класу,   спостерігали за  виконанням учнями сьомого класу лабораторної роботи з фізики. 

Представники адміністрації школи зауважили, що допомога надається не тільки учням початкової та середньої школи, а також учням 11 класів, які потребують консультацій у підготовці  до складання НМТ з математики. 

Для дітей з особливими освітніми потребами проводяться корекційні заняття вчителем-логопедом та практичним психологом, надолужити освітні прогалини їм допомагають асистенти вчителя. 

Батьки висловили подяку представникам місцевої влади, педагогам і адміністрації закладу за створення такого корисного освітнього середовища, адже діти із задоволенням та захопленням приходять до школи на консультації. Це допомога  учням у  надолуженні освітніх втрат та можливість отримати якісну освіту в складних умовах прифронтового міста.