портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбулися 24-х годинні навчальні збори особового складу частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування АРЗС СП Головного управління

Опубліковано 21 січня 2020 року, 09:12 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

Минулого тижня на Донеччині пройшли 24-х годинні навчальні збори особового складу частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування АРЗС СП Головного управління. Дані збори проводяться з метою підвищення теоретичної та практичної підготовки особового складу частини. Захід одночасно проходив у двох містах – Маріуполі та Слов’янську. Протягом 3 днів піротехніки поглиблювали свої знання з дотримання заходів безпеки при проведенні піротехнічних робіт, експлуатації спеціального обладнання, будови та призначення боєприпасів. Також, особовий склад відпрацьовував способи виконання підривних робіт по знищенню вибухонебезпечних предметів.

За результатами проведення навчань, після складання відповідного іспиту, піротехнікам було надано допуск до проведення робіт з розмінування на 2020 рік для подальшого якісного та безпечного виконання робіт з розмінування місцевості у зоні проведення операції Об'єднаних сил.