портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відновили світло для понад 15 тисяч родин, знеструмлених через негоду

Опубліковано 15 липня 2023 року, 11:00

Вчора на Донеччині вирувала негода. Злива та ураганний вітер спричинили багато пошкоджень і стали причиною зірваних дахів, повалених дерев та пошкодженого електрообладнання. Фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося за добу відновити світло для понад 15,3 тисяч родин, знеструмлених через погодні умови. Аварійно-ремонті бригади продовжують працювати над усуненням наслідків урагану ще у 12 населених пунктах регіону та докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло в кожну домівку.

Найбільше від негоди постраждав Покровський район. Складнощів в роботі додають повалені дерева та постійні обстріли регіону.

Нагадаємо, що енергетики продовжують роботи з відновлень енергоінфраструктури регіону, яка постійно ушкоджується через бойові дії.

Жителів регіону просять бути обережними:

- при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;

- не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;

- при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це у кол-центр компанії +38 (093/096/099) 450 0 473, або в приватних повідомленнях на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі  в Facebook.

За інформацією ДТЕК Донецькі електромережі