портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині виплати одноразової допомоги у 1000 гривень через карантин отримали близько 22,9 тисяч осіб

Опубліковано 21 серпня 2020 року, 12:10 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Близько 22,9 тисяч осіб у Донецькій області отримали одноразову грошову допомогу окремим категоріям населення у сумі 1000 гривень у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19.

 Нагадаємо, що Урядом з 01.04.2020 р. було запроваджено соціальну підтримку окремим категоріям населення щодо проведення виплати одноразової грошової допомоги у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.  

Така одноразова грошова допомога у сумі  1000 гривень надавалася окремим категоріям населення з числа:

одержувачів державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю (крім осіб з інвалідністю з їх числа, які одночасно з допомогою отримують пенсію у зв’язку з втратою годувальника або державну соціальну допомогу дитині померлого годувальника, передбачену Законом України “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю”);

одержувачів державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю;

одержувачів тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.

У Донецькій області одноразова грошова допомога виплачена на загальну суму 22,9 млн грн.