портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську проведено тренінг за програмою «Молодіжний працівник»

Опубліковано 21 серпня 2020 року, 13:41 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Базовий тренінг за програмою «Молодіжний працівник» було проведено у Святогірську методистками Донецького обласного дитячо-молодіжного центру за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. 

Тренінг мав за мету сформувати в учасників основні теоретичні знання та практичні навички для реалізації регіональної молодіжної політики.

Захід надав можливість   налагодити діалог між представниками різних галузей молодіжної політики.

У тренінгу взяли участь лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю, державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівнях,  керівники молодіжних центрів та працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.

Під час тренінгу учасники та учасниці мали можливість попрактикуватися, обмінятися досвідом, знайти партнерів для реалізації спільних проєктів в молодіжній роботі, а також презентувати роботу своїх організації.

Наразі потреба молодіжних центрів, установ, що працюють з молоддю в Донецькій області, у кваліфікованих спеціалістах задовольняється - 22 фахівця з впровадження молодіжної політики в Донецькій області отримають Свідоцтва встановленого зразка.