портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині влаштували екскурсію до країни прав та обов`язків

Опубліковано 21 серпня 2019 року, 10:29

Фахівці Донецької юстиції завітали до дитячого оздоровчого табору «Зоряний шлях», який розташований у дивовижному Святогірську та організували для відпочиваючих інтелектуальний квест під назвою «Екскурсія до країни прав та обов`язків».

Дуже активно та сміливо учасники розподілилися на групи та розпочали подорожувати локаціями. Різноманітні правові завдання були сховані у різних куточках табору. За їх допомогою діти вчилися застосувати свої правові знання, розвивати навички роботи в групах та логічно мислити.

Надзвичайно активні, творчі та веселі дітлахи розв’язували правові кросворди, знаходили зашифровані слова, придумували зміни у законодавство. Команда-переможець квесту отримала приємні подарунки від юстиції, які допоможуть з користю проводити час відпочинку.

«Маємо надію, що квест допоміг усвідомити, що у кожного з вас є права, і ви повинні добре їх знати та вміти ними користуватися. Пам’ятайте, що прагнучи відстояти свої права, потрібно поважати та не порушувати прав інших людей. Це і є ознакою правосвідомих громадян держави», – зазначила наостанок спеціаліст з правової освіти Катерина Стародуб.

За інформацією Міністерства Юстиції України