портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині з 23 вересня буде встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки поширення COVID-19

Опубліковано 21 вересня 2021 року, 14:36

Встановити «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території всіх регіонів України вирішила Державна комісія ТЕБ та НС з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні, яке відбулося під головування Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 21 вересня.

До засідання долучився голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 буде встановлено на території всіх регіонів України з 00 год 00 хвилин 23 вересня.

Під час засідання головам облдержадміністрацій було доручено вжити заходів до можливості залучення до процесу вакцинації, у тому числі вчителів та працівників закладів освіти, можливостей наявних пунктів щеплень в закладах освіти, забезпечити можливості та організації вакцинації за допомогою виїзних мобільних вакцинальних сесій у разі відсутності в закладах освіти постійних пунктів щеплень.

Усього на Донеччині (хоча б однією дозою) вакциновано 29746 працівників сфери освіти, що складає 81% від загальної кількості. Із 46 територіальних громад 30 громад мають понад 80% вакцинованих працівників (за кількістю осіб, що отримали хоча б одну дозу вакцини).