портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині за добу повернули світло жителям 9 населених пунктів, без електропостачання залишаються 87

Опубліковано 06 жовтня 2022 року, 13:00

Попри обстріли спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити роботу низки обладнання, постраждалого внаслідок бойових дій та відновити електропостачання 9 населених пунктів Покровського, Бахмутського, Волноваського та Краматорського районів Донецької області. Зі світлом – 5 393 родини.

Попри важку ситуацію з постійними обстрілами, енергетики вчора отримали від військових дозвіл та відновили електрику для понад 2 тисяч родин Мар’їнської громади та 1,7 тисяч родин Торецької громади. Знову з електрикою також понад 700 родин Бахмутської громади та понад 400 – Слов’янської громади. Енергетикам також вдалося виконати низку робіт у Великоновосілківській громаді.

Активні бойові дії продовжуються. Тривалі обстріли продовжують руйнувати електроінфраструктуру регіону. Наразі без електропостачання залишаються 87 населених пунктів на Донеччині. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький, Мар’їнський та Лиманський. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі