портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині завершився масштабний проєкт «Безпечні канікули»

Опубліковано 01 вересня 2020 року, 13:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Проєкт «Безпечні канікули» на лінії зіткнення завершився у Донецькій області. 

Профілактичні заходи «Безпечні канікули» пройшли у 11 населених пунктах області розташованих на лінії розмежування: с. Гранітне Волноваського району, с.Чермалик Волноваського району, с. Старогнатівка Волноваського району, м. Українськ Селидівської міської ради, м. Красногорівка Мар’їнського району, м.Торецьк, смт. Залізне, смт. Миронівський Бахмутського району, смт. Новолуганське Бахмутського району, м. Світлодарськ, смт. Очеретине Ясинуватського району.

«Безпечні канікули» для дітей та молоді лінії розмежування проводились в межах реалізації проєкту «Донеччина - згуртована та безпечна», розробленого Благодійним фондом «Слов’янське серце» відповідно до програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії, Швеції та Європейського союзу.

Заходи проводили фахівці відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Донецькій області спільно з фахівцями Донецького обласного дитячо-молодіжного центру за інформаційної та організаційної підтримки управління сім`ї, молоді та масових заходів національно - патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

За час виїздів фахівці обласного молодіжного центру надихнули громаду с. Гранітне до створення молодіжного центру, залучили місцеву молодь до участі в обласному освітньому проєкті «7 вершин PRO», що надасть можливість підліткам впродовж чотирьох днів в Святогірську прокачати свої лідерські якості та навички майбутнього.

Одинадцять виїздів до дітей та молоді з лінії розмежування. Багато годин дорогами Донецької області. І все з однією метою – подарувати радісні емоції місцевій учнівській молоді. Під час заходів молодь та діти пригадали правила безпечної поведінки під час канікул, збагатились новими знаннями та вміннями на майстер-класах, отримали радісні посмішки та різноманітні смаколики.