портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині зростає кількість відділень Ощадбанку - ще одне мобільне запрацює наступного тижня

Опубліковано 27 жовтня 2023 року, 16:32

На Донеччині вже наступного тижня збільшиться мережа відділень Ощадбанку. Про це повідомила сьогодні на брифінгу начальник філії Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол.  

Вона розповіла, що на сьогодні в Донецькій області працюють 30 звичайних відділень Ощадбанку, а також одне мобільне. Серед них - відділення у деокупованому Лимані та мобільне в деокупованому Святогірську. Ганна Прасол анонсувала, що вже на наступному тижні - 3 листопада 2023 року - Ощадбанк поновить мобільне відділення в селі Багатир Великоновосілківської громади Волноваського району. Після цього в області працюватимуть 30 відділень і два мобільних

На сьогодні на території Донеччині також є вже більше 80 банкоматів та більше 30 інформаційно-платіжних терміналів цього державного банку. Таким чином задовольняється попит населення як у відділеннях, так і на зняття готівки.

А провідною темою сьогоднішнього брифінгу стала підтримка бізнесу Донеччини та державні програми, що їх пропонує нашим підприємцям банк, 21 з 30 відділень якого в області мають можливість обслуговувати клієнтів з мікро-, малого та середнього бізнесу. 

Про те, які умови кредитування пропонує АТ «Ощадбанк» підприємцям Донеччини, чи виникатиме необхідність отримувачам пенсій та інших виплат з числа ВПО у проходженні верифікації та про багато іншого ви можете дізнатися з повного відеозапису брифінгу.