портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники облдержадміністрації взяли участь в узгоджувальній нараді щодо законопроєктів відновлення регіонів

Опубліковано 27 жовтня 2023 року, 16:46

Питання  внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо засад державної регіональної політики та політики відновлення регіонів і територій було розглянуто 27 жовтня 2023 року на узгоджувальній  нараді, проведеній за ініціативою Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Пошук взаємоприйнятних рішень та врегулювання деяких позицій/розбіжностей до проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання планування відновлення та стимулювання розвитку регіонів та територій» є метою проведення таких нарад. Чітке виконання положень Закону України «Про засади державної регіональної політики» та своєчасна розробка та прийняття відповідних постанов Кабінету Міністрів України є запорукою швидкого та ефективного відновлення деокупованих та постраждалих від бойових дій територій.

У нараді брали участь представники міністерств, центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій, обласних військових адміністрацій та всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування. 

Від Донецької облдержадміністрації участь у нараді взяли представники юридичного управління, департаменту фінансів, департаменту економіки, департаменту агропромислового комплексу та земельних відносин, а також управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації.

За результатами наради були досягнуті порозуміння та знайдені компромісні рішення щодо пропозицій та зауважень наданих обласними військовими адміністраціями та іншими зацікавленими сторонами.

За інформацією управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації