портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччину завітала делегація Латвійської Республіки

Опубліковано 26 серпня 2021 року, 16:33 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Зустріч представників Донецької облдержадміністрації з делегацією Латвійської Республіки на чолі з Парламентським секретарем Міністерства оборони Латвійської Республіки пані Байбою Блодніеце та за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні пана Юріса Пойканса відбулась на базі Почесного Консульства Латвійської Республіки в Донецької області у м. Слов’янськ сьогодні, 26 серпня.  

На зустрічі були присутні заступник міністра оборони України Ганна Маляр, начальник управління сім'ї, молоді та масових заходів національно - патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна, начальник служби у справах дітей Донецької облдержадміністрації Наталія Тимофеєва, заступник начальника управління - начальник відділу реалізації пільг департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації Дмитро Пожарський, головний спеціаліст відділу пресслужби управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації Олександр Качура, представники Краматорської райдержадміністрації, територіальних громад, представники інститутів громадянського суспільства та благодійних фондів.

Байба Блодніеце висловила сподівання на плідну співпрацю у сфері реалізації молодіжної політики між регіонами Латвійської Республіки та України. 

Юріс Пойканса акцентував на важливості роботи, яку проводять структурні підрозділи Донецької облдержадміністрації щодо підтримки родин загиблих воїнів АТО/ООС і вшанування пам’яті захисників територіальної цілісності України. Він запевнив у підтримці проєктів щодо молодіжних обмінів між представниками Латвійської Республіки та України.

Під час робочої зустрічі були розглянуті питання допомоги родинам загиблих військовослужбовців і підтримки внутрішньо переміщених осіб у Донецькій області. Представники Донецької облдержадміністрації презентували проєкти та програми, що реалізовуються на Донеччині у сфері національно-патріотичного виховання, сприяння молодіжних ініціатив, захисту вразливих верст населення та підтримки родин ветеранів АТО/ООС. Делегації обмінялись досвідом та домовились про подальшу співпрацю.