портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«На Донеччині будується нова модель розвитку України», - Євген Вілінський

Опубліковано 24 листопада 2016 року, 18:24

У Краматорську відбулась зустріч представників Посольства Канади та першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського. Під час зустрічі підіймались питання економічної співпраці Донеччини та Канади.

Євген Вілінський заявив, що для Донецької області дуже актуальне залучення інвестицій у новітні виробництва та розвиток соціальної сфери. Масштабна децентралізація та вирішення проблеми зайнятості населення має позитивно вплинути на розвиток регіону.

«Наразі на Донеччині будується новітня модель розвитку всієї України. Ми одними з перших впроваджуємо всі передові ініціативи уряду, залучаємо європейський досвід. Відновлення Донецької області має стати її перевтіленням у сучасний розвинений регіон», - зазначив під час зустрічі Євген Вілінський.

Керівник відділу міжнародного розвитку Посольства Канади в Україні Карім Моркос зауважив, що в економічному плані їх країну дуже цікавлять деталі та комплектуючі для аерокосмічної галузі. Він висловив сподівання, що технічного та наукового потенціалу області вистачить для розвитку точного приладобудування. У свою чергу Євген Вілінський акцентував увагу на активному рості ІТ-кластеру та швидкому розвитку «зелених» технологій. За його словами, один з пріоритетів – відхід від важких галузей промисловості та розширення новітніх галузей.

P1360035 P1360029 P1360025

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації