портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині багатодітна сім’я, яка отримала будинок завдяки спеціальній регіональній програмі, переїхала до нового житла

Опубліковано 07 жовтня 2020 року, 15:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Багатодітна сім’я Абдраїмових переїхала до нового будинку у с. Ближне, який було придбано на умовах співфінансування з районного та обласного бюджетів у розмірі 50% на 50%.

До родини завітав голова Волноваської райдержадміністрації Олександр Капітоненко.

Завдяки турботі обласної та районної влади сім’я отримала будинок, в якому створено усі умови для розвитку та комфортного проживання 7 хлопчиків та 2 дівчаток. Багатодітна сім’я мешкала в с. Гранітному. Під час обстрілів у 2014 році їх житло було пошкоджено двома мінами. Родина зазнала значних труднощів через відсутність нормальних умов для життя. 

Раніше голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко вручив ключі та сертифікат від будинку багатодітній сім’ї Абдраімових з Волноваського району та багатодітній сім’ї Ялових з Ясинуватського району. Родини мешкали у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення. Також було вручено ключі від восьмимісного автомобіля Hyundai багатодітній сім’ї Кузьміних з м. Курахове.