портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На обсервації у медзакладі на Донеччині залишаються троє з 29 людей, які знаходилися у районі КПВВ "Новотроїцьке"

Опубліковано 03 липня 2020 року, 14:43

Троє з 29 громадян України, які не змогли перетнути лінію розмежування або не змогли встановити мобільний додаток "Дій вдома", щоб дотриматися необхідних умов самоізоляції, наразі залишаються на обсервації у  медичному закладі у Донецькій області. 

Ще 26 громадян,  яких на минулому тижні  прийняли на обсервацію, вже  отримали негативні результати ПЛР-тестів на COVID-19, залишили медзаклад та попрямували до своїх  міст та районів. 

Нагадаємо, що 29 громадян України, які не змогли перетнути лінію розмежування або не змогли встановити мобільний додаток "Дій вдома", прийняли на обсервацію у визначеному медичному закладі у Донецькій області.  У медичному закладі забезпечено триразове харчування, комфортні умови проживання і медичний нагляд.

Наразі два українських КПВВ "Мар'їнка"  та "Новотроїцьке" не припиняють своєї роботи, але  окупаційні адміністрації тимчасово окупованих окремих районів Донецької області повністю перекрили в'їзд та виїзд через контрольовані ними пропускні пункти, нехтуючи гуманітарними потребами людей.