портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На робочій зустрічі під головуванням Юлії Костюніної обговорено концепцію заходів до різдвяних та новорічних свят для дітей з Донецької області

Опубліковано 31 серпня 2023 року, 16:17 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Сьогодні під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулася робоча зустріч із обговорення концепції проведення заходів до новорічних свят для дітей з Донецької області.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та заступники начальників районних державних адміністрацій, районних військових адміністрацій. Під час заходу були озвучені пропозиції від представників районних державних адміністрацій, районних військових адміністрацій. Також керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації надані попередні методичні рекомендації щодо проведення новорічних заходів.

Нагадуємо, що, відповідно до Закону України «Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України», 25 грудня святкується Різдво Христове, а 6 грудня - День Святого Миколая.